office@accounting-smart.com
07882750076

Servicii

Smart Accounting > Servicii

Solutii complete de contabilitate

Smart Accounting Online ofera solutii integrate de contabilitate, audit, consultanta juridica si fiscala. Cei 6 ani de experinta ne-au invatat cum sa adaptam serviciile noastre pentru orice domeniu de activitate astfel incat partenerii nostri sa beneficieze de o ameliorare a fiscalitatii si sa fie mereu la curent cu ceea ce se intampla cu firma lor.

Vrei sa vezi mai mult? Descopera magazinul online!

INTREBARI FRECVENTE

Desigur! Cu ajutorul nostru iti poti deschide o firma in numai 12 ore.

Totul este acum foarte simplu si rapid.

Alegi unul dintre cele 3 pachete disponibile pentru infintarea unei firme, vezi ce documente sunt necesare iar noi ne ocupam de tot.

Dispunem de o gama variata de beneficii pe care le oferim. Pornind de la alocatia unui copil, alocatia de maternitate, alocatia de boala pana la pensia de stat sau compensatii pentru costurile de inmormantare.

Actele pentru aprobarea serviciilor se pot livra fie 1 Class la pretul de 15 lire fie 1 Class Cu Garantie documente la pretul de 47 de lire.

Cel din urma include track de urmarire pentru a vedea unde este pachetul si cand se v-a primi.

Bineinteles! CV-ul reprezinta primul contact si prima posibilitate de evaluare a persoanei dvs. de catre potentialul angajator, tocmai de accea este foarte important.

Întocmind CV-ul vom scoate în evidență calitățile dvs, interesele și alte aspecte care să convingă angajatorul că sunteți candidatul ideal.

Desigur! Cu ajutorul firmei noastre poti obtine acum rezidenta fie ea temporara fie permanenta.

Consulta sectiunea dedicata obtinerii rezidentei pentru mai multe detalii.

Detaliile despre procesare si stadiul serviciilor o sa il primiti pe email.

De asemenea este obligatia clientului sa citeasca criteriile de eligibilitate pentru fiecare serviciu in parte inainte de achizitionare.