office@accounting-smart.com
07882750076

Despre noi

Smart Accounting > Despre noi

Smart Accounting ofera solutii contabile de peste 6 ani.

Smart Accounting Online LTD ofera solutii integrate de contabilitate, audit, consultanta juridica si fiscala. Oferim solutii pentru administrarea eficienta si rapida a oricarei afaceri. Ne place ceea ce facem si ne dorim sa evoluam si sa ducem mereu lucrurile cu un pas inainte. Dezvoltam relatii de lunga durata cu partenerii nostri, fiind mereu la curent cu tendintele de pe piata.

Aceasta platforma s-a creat din dorinta si experienta mai multor contabili acreditati. Cei 6 ani de experinta ne-au invatat cum sa adaptam serviciile noastre pentru orice domeniu de activitate astfel incat partenerii nostri sa beneficieze de o ameliorare a fiscalitatii si sa fie mereu la curent cu ceea ce se intampla cu firma lor. Cu o abordare multidisciplinara, dezvoltam in mod constant sisteme si servicii inovatoare adaptate tenditei pietei.

Punem accent pe detalii si ne preocupa posibilitatile de dezvoltare ale companiei dumneavoastra,de aceea, elaboram strategii si identificam diverse oportunitati pentru reusitele financiare ale partenerilor nostri.

accounting-blur-business-1028726
accounting-blur-budget-128867

Din dorinta mai multor contabili acreditati am creat aceasta platforma si oferim servicii contabile de cea mai buna calitate, rapide, mobile si accesibile care ajuta antreprenorii sa aiba o viziune clara asupra afacerii lor . In cei 6 ani am adunat peste 1800 de clienti multumiti.

Rigurozitate
Organizare
Inovatie
Profesionalism
Vrei sa vezi mai mult? Descopera magazinul online!

 

INTREBARI FRECVENTE

Desigur! Cu ajutorul nostru iti poti deschide o firma in numai 12 ore.

Totul este acum foarte simplu si rapid.

Alegi unul dintre cele 3 pachete disponibile pentru infintarea unei firme, vezi ce documente sunt necesare iar noi ne ocupam de tot.

Dispunem de o gama variata de beneficii pe care le oferim. Pornind de la alocatia unui copil, alocatia de maternitate, alocatia de boala pana la pensia de stat sau compensatii pentru costurile de inmormantare.

Actele pentru aprobarea serviciilor se pot livra fie 1 Class la pretul de 15 lire fie 1 Class Cu Garantie documente la pretul de 47 de lire.

Cel din urma include track de urmarire pentru a vedea unde este pachetul si cand se v-a primi.

Bineinteles! CV-ul reprezinta primul contact si prima posibilitate de evaluare a persoanei dvs. de catre potentialul angajator, tocmai de accea este foarte important.

Întocmind CV-ul vom scoate în evidență calitățile dvs, interesele și alte aspecte care să convingă angajatorul că sunteți candidatul ideal.

Desigur! Cu ajutorul firmei noastre poti obtine acum rezidenta fie ea temporara fie permanenta.

Consulta sectiunea dedicata obtinerii rezidentei pentru mai multe detalii.

Detaliile despre procesare si stadiul serviciilor o sa il primiti pe email.

De asemenea este obligatia clientului sa citeasca criteriile de eligibilitate pentru fiecare serviciu in parte inainte de achizitionare.